Dé geschikte partner voor plaatsing of herstelling van sanitaire installatie, CV of boiler. Vraag uw offerte.

Sanitaire installaties en regenpompen
Laat het water maar stromen

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Of wilt u eindelijk eens dat oud toilet vervangen door een handig hangmodel? Laat dan alle werken aan uw sanitaire installaties te Meulebeke over aan een expert ter zake en vraag vandaag nog uw offerte aan bij VM Sanitair en Verwarming.

Alles aangaande water

Zaakvoerder Matthias Vanryckegem zorgt voor de vernieuwing van alle sanitaire voorzieningen, gaande van de leidingen tot een nieuw bad, een inloopdouche, een nieuwe gootsteen of zelfs uw regenwaterpomp. Alles wat ook maar iets met water te maken heeft kan door hem vernieuwd of hersteld worden (geen dakgoten).

Bespaar op uw waterfactuur

Ook de milieuvriendelijke en zuinige wateroplossingen kunt u via VM Sanitair & Verwarming laten installeren. Zo is het opteren voor een regenwaterinstallatie en een regenpomp vandaag de dag een zeer interessante investering daar de prijs van leidingwater blijft stijgen. Recupereer daarom de vele regen die we in België vaak over ons hoofd krijgen en haal nog iets van voordeel uit onze gure weerstomstandigheden. Vragen of opmerkingen over werken aan sanitaire installaties regio Meulebeke? Stuur gerust een mailtje of bel snel.

Heeft u een vraag?

contact