Dé geschikte partner voor plaatsing of herstelling van sanitaire installatie, CV of boiler. Vraag uw offerte.

Industriële technieken voor bedrijven en fabrieken
Kleine en grote projecten

VM Sanitair & Verwarming staat niet enkel ten dienste van particulieren maar ook van industrie en bedrijven. De uitgebreide knowhow, regelmatige bijscholing en tonnen ervaring garanderen u correct uitgevoerde werken aan een betaalbaar tarief.

Dienstenpakket

Naar industriële klanten toe biedt VM Sanitair & Verwarming diverse technieken en mogelijkheden aan die ervoor zorgen dat de bedrijven regio Meulebeke perfect uitgerust zijn op vlak van verwarming en sanitair. Ook de installatie van perslucht is een veelvuldig uitgevoerde opdracht. Er wordt steeds vrijblijvend langsgekomen om de uit te voeren werken te bekijken en voor elke klant een passende oplossing te voorzien.

Time is money

Bij particulieren is een goed werkende installatie van groot belang maar bij bedrijven is dit nog veel crucialer. Om productieverlies en het niet kunnen werken van uw medewerkers te voorkomen, kunt u ook voor het onderhoud en de herstellingswerken van uw industriële technieken te Meulebeke kiezen voor VM Sanitair & Verwarming. Met een optimale service en een zeer efficiënt werkende nooddienst, kunt u ervan op aan dat u op elk tijdstip de beste dienstverlening krijgt. Vraag gerust naar een afspraak om alle mogelijkheden toe te lichten.

Heeft u een vraag?

contact