Dé geschikte partner voor plaatsing of herstelling van sanitaire installatie, CV of boiler. Vraag uw offerte.

CV-ketels met hoogstaand rendement en minimaal verbruik
Bespaar op uw energiefactuur

CV-ketels zijn verwarmingstoestellen die ervoor zorgen dat u met behulp van warm water, uw woning of appartement regio Meulebeke lekker kunt verwarmen of uw water kunt opwarmen. Soortgelijk toestel is dus niet meer weg te denken uit uw dagelijks huishouden.

Merken

Bij VM Sanitair & Verwarming wordt er gewerkt met de merken:

  • Atag (10jaar extra garantie)
  • Bosh
  • Vaillant

Deze topmerken garanderen duurzaamheid en gebruiksgemak zodat u zonder veel moeite van een lekker warme woon- of slaapkamer kunt genieten. Gezien de hoge kwaliteit van deze merken, kunt u jarenlang zorgeloos genieten van deze CV-ketels te Meulebeke. Want defecten of herstellingen zijn er nauwelijks. Een voorwaarde is uiteraard dat u de wettelijke onderhoudsbeurten steeds correct naleeft.

Maak de juiste keuze

Voor velen is het kiezen van een CV-ketel geen makkelijke opdracht. Als er dan voor een specifiek merk gekozen wordt, dan is dit meestal een persoonlijke voorkeur omdat u vroeger alle goede of slechte ervaring had met deze toestellen. Indien gewenst kunt u bij VM Sanitair & Verwarming opteren voor het krijgen van gericht advies. Wenst u een volledig nieuwe installatie, dan komt het team graag bij u langs voor een volledige opmeting om het te behalen rendement van de ketel zorgvuldig uit te rekenen. Bel of mail snel voor een afspraak.

Heeft u een vraag?

contact