Dé geschikte partner voor plaatsing of herstelling van sanitaire installatie, CV of boiler. Vraag uw offerte.

Centrale verwarming op gas
Met één druk op de knop de gewenste temperatuur

Geef de installatie of vernieuwing van uw centrale verwarming regio Meulebeke uit aan een betrouwbare vakman die de knepen van het vak kent en opteer voor VM Sanitair & Verwarming.

Herstelling, onderhoud en nieuwe installaties

Een goed werkende verwarmingsinstallatie is cruciaal voor het op peil houden van de temperatuur binnenshuis. Daarnaast is ook het verbruik hiervan afhankelijk, want een CV-ketel die niet goed werkt verbruikt veel meer en is bovendien ook nefast voor het milieu. Zorg daarom voor een tijdig onderhoud, een correcte installatie en duurzame herstellingen en kies voor een specialist met jaren ervaring. Ook het vervangen van de leidingen kan op aanvraag uitgevoerd worden.

Defecten

VM Sanitair & Verwrming is er niet enkel om nieuwe installaties te voorzien maar helpt u ook bij defecten. Meestal doen deze zich voor in de wintermaanden, waardoor een snelle interventie een must is. Ook in het weekend kunt u hier terecht zodat u nooit letterlijk in de kou blijft staan. Ontdek de diverse opties voor centrale verwarming op gas regio Meulebeke en maak vandaag nog een afspraak. U krijgt steeds een gratis offerte op maat.

Heeft u een vraag?

contact